Groep 8 - schoolkamp Texel

Verslag 12 mei 2014

De reis was erg leuk, we hadden helaas vertraging en moesten drie treinen extra nemen. Veel kinderen speelden en luisterden muziek in de trein. Tijdens het wachten op de bus na onze vertrekken met de treinen die ons naar Den Helder brachten, zwaaide we ondertussen naar auto’s/fietsen en voetgangers. Veel mensen toeterde of zwaaide terug. Nice.

Daarna bij Den Helder gingen we met de veerpont naar Den Hoorn. We gaven de meeuwen koekjes en brood, maar ze poepte later op ons. Typisch meeuwen!
Daarna gingen we fietsen huren, en fietste we heel lang ongeveer een halfuurtje. Puff…. Toen we aankwamen waren we blij en konden uitrusten. Daarna gingen we naar Ecomare. Een zeehonden opvang. Het was erg leuk. Bij Ecomare speelde we ook verstoppertje op verboden gebied, jammer want we moesten helaas terug. Toen we terug naar de stolp waren begonnen kinderen aan het avondeten en nu wachten we op onze spaghetti.