Groepen 1/2

Op deze pagina kunt u informatie vinden van de groepen 1/2a & 1/2b. Soms vertellen we over het VVE Piramide thema of gaat het over uitstapjes die we hebben gemaakt.

• Klik hier voor de pagina over het Piramide thema Mensen
  • Klik hier voor de pagina over het Piramide thema Herfst

Voor ouders van groep 1/2 zijn er per Piramide thema in de ouderkamer voorlichtingen. De opzet is als volgt:

Voor alle ouders (die kunnen) van groep 1/2A & 1/2B:
Duur: Een kwartier (van 08:45 - 09:00 uur)
Wie: Een van de leerkrachten uit groep 1/2 of Floor (als de leerkrachten niet kunnen) geeft uitleg over Piramide thema in de groep. Piramide ouderbrochure daarna thuis te downloaden via website van school.

De Piramide voorlichtingen zijn belangrijk om bij te wonen zodat u ook met hulp van de uitleg bij dit thema vanaf thuis kunt helpen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. We stellen het op prijs als u hierbij zo veel mogelijk aanwezig probeert te zijn.

Voor de VVE-thuis deelnemers uit groep 1/2A & 1/2B:
Info over dit extra VVE-thuis programma zie o.a.: http://www.vvethuis.nl/
Duur: Een uur (van 09:00 - 10:00 uur)
Wie: Oudercontactmedewerker (Floor) deelt de 8 VVE-thuis werkbladen (soms met leesboekjes) uit die aansluiten bij het Piramide thema van school en bespreekt deze werkbladen met de deelnemende ouders (dit jaar plek voor maximaal 15 ouders). Wilt u hier ook aan deelnemen? Er is nu nog plek. Graag dan vooraf opgeven bij Floor.

De data van de nog komende Piramide & VVE-thuis oudervoorlichtingen dit schooljaar zijn:

• Woensdag 22 november 2017 - thema Feest (Sint)
  • Vrijdag 12 januari 2018 - thema Kleding
  • Woensdag 31 januari 2018 - thema Ziek & Gezond