Groepen 1/2

Op deze pagina kunt u informatie vinden van de groepen 1/2a & 1/2b.

• Klik hier voor de pagina & ouderbrochure over het Piramide thema Kunst
  • Klik hier voor de pagina & ouderbrochure over het Piramide thema Lente

Voor ouders van groep 1/2 zijn er per Piramide thema in de ouderkamer voorlichtingen. De data van de nog komende Piramide & VVE-thuis oudervoorlichtingen dit schooljaar zijn:

• Vrijdag 6 april 2018 - thema Lente
  • Woensdag 20 juni 2018 - thema Zomertijd

De opzet van de ouderbijeenkomst is als volgt:

Deel 1: Voor alle ouders (die kunnen) van groep 1/2A & 1/2B:
Duur: Een kwartiertje (van 08:45 - 09:00 uur)
Wie: Een van de leerkrachten uit groep 1/2 of Floor (als de leerkrachten niet kunnen) geeft uitleg over Piramide thema en de bijbehorende activiteiten in de groep. De Piramide ouderbrochure is daarna thuis te downloaden via de website van school.

De Piramide oudervoorlichting is handig om bij te wonen zodat u ook met hulp van de uitleg bij dit thema vanaf thuis kunt helpen bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. We stellen het op prijs als u hierbij zo veel mogelijk aanwezig probeert te zijn.
Ook is het bovendien een mooi moment om met andere ouders kennis te maken en andere vragen over school te kunnen stellen.

Deel 2: alleen voor de VVE-thuis deelnemers uit groep 1/2A & 1/2B:
Duur: Een uur (van 09:00 - max. 10:00 uur)
Wie: Oudercontactmedewerker (Floor) deelt de 8 VVE-thuis werkbladen (soms met leesboekjes) uit die aansluiten bij het Piramide thema van school en bespreekt deze werkbladen met de deelnemende ouders (dit schooljaar plek voor maximaal 15 ouders).
Wilt u hier ook nog aan deelnemen? Er doen op dit moment 10 ouders mee dus er is nog plek. Graag dan vooraf opgeven bij Floor.
Info over dit extra VVE-thuis programma zie o.a.: http://www.vvethuis.nl/