JUMP-in

JUMP-in is een Amsterdams initiatief van de Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling (DMO) en de GGD Amsterdam.

JUMP-in zorgt er sinds 2002 voor dat kinderen tussen 4 en 12 jaar meer bewegen. Ook bij ons op school zijn er geregeld JUMP-in activiteiten. Deze worden gestroomlijnd door onze leerkracht bewegingsonderwijs. Meer informatie kunt u lezen op de website van JUMP-in.

Bent u op zoek naar een leuke sportclub voor uw kinderen? Klik dan hier voor een handig overzicht van sportclubs en speelplaatsen e.d. in onze buurt.

Mocht u niet voldoende inkomsten hebben om een sportclub te kunnen betalen, weet dan dat de Scholierenvergoeding van de gemeente ook (deels) gebruikt kan worden voor het betalen van het lidmaatschap van een sportclub.