Schoolreisje groep 1/2/3

Onderstaand foto's van het schoolreisje via de Natuurschool van de groepen 1/2 & 3 van vrijdag 28 juni 2013 naar Noordwijk.

Let op: deze foto's worden in de loop van het nieuwe schooljaar 2013/2014 weer verwijderd om wee ruimte in het CMS te krijgen. Wil je een foto bewaren, sla deze dan lokaal op. Klik hiervoor met je rechtermuisknop op de foto en vervolgens 'save as' of 'bewaar als'.

Wat spannend, het is vrijdag 28 juni, de dag dat we op schoolreisje gaan.
In de ochtend vertrokken we vroeg naar Noordwijkerhout samen met alle kleuters, groep 3, alle juffen, papa's en mama's die meegaan als begeleiding. Gelukkig we pasten allemaal in de bussen.
Onderweg hadden we nog een beetje regen maar gelukkig hadden we voor buiten regenkleding meegenomen.
De ene groep begon in de duinen, de andere groep begon op het strand.
In de middag zouden de kinderen allemaal lunchen op het strand en dan wisselen zodat iedereen overal geweest was.
In de duinen hebben we de vos gezocht en deden we allemaal leuke spelletjes in het bos.
De kleuters hadden een ander heel leuk programma rondom de eekhoorn waarbij ze ook leuk geschminkt werden.
In de middag gingen we naar het strand waar we eerst gegeten hebben met een ijsje. Hierna gingen we voetballen op het strand en iedereen deed mee.
Het was wel fris maar dit maakte helemaal niks uit. We hebben een strandspel gedaan en hebben gevist met een
heel groot net. In groep 3 kunt u zien wat we hebben gevangen.
Wat een gezellige dag en wat is het strand leuk.