Schoolreisje groep 4/5/6/NK

Onderstaand foto's van het schoolreisje van 2013 van de groepen 4/5/6 en de Nieuwkomers. We zijn dit jaar naar Madurodam geweest en daarna nog naar Sea life in Scheveningen.

Let op: De foto's worden in het nieuwe schooljaar 2013/2014 weer verwijderd.

Eindelijk was het zo ver en gingen we op schoolreis. We begonnen met een regenachtige rit naar Madurodam in Den Haag. Toen we uitstapten scheen de zon al snel en kon de pret beginnen.
Bij de ingang kregen we een kaartje van het park en een pasje. Zo konden we precies zien waar we heen wilden.
Ons pasje konden we gebruiken om voor een apparaat te houden zodat we informatie te horen kregen over het gebouw.
Na een gezellige ochtend stapten we de bussen weer in en reden we door naar het strand van Scheveningen.
Hier hebben we heerlijk geluncht op het strand. Het was erg lekker weer dus insmeren was wel nodig.
Alsof het allemaal nog niet genoeg was stond Sea Life ook nog op ons lijstje.
Wat een bijzondere dieren hebben we hier gezien.
Wat was het een lekker warme en gezellige dag.