Sinterklaas 2014

Wat een leuke sinterklaas feestweek was het weer!

Het begon maandag 1 december al met een heuze pietenmiddag en het zetten van de schoen in de onderbouw. Onverwacht kwamen er die dag twee hulppietjes op bezoek.
Dinsdag 2 december waren de schoenen gevuld en hadden de pieten een rommeltje van de school gemaakt!
Vrijdag 5 december was het grote feest en kwam Sinterklaas ook op bezoek met zijn hoofdpiet en 2 hulppieten. In de onderbouw is hij na het ontvangst buiten en in de speelzaal in alle groepen op bezoek geweest en heeft hij cadeautjes uitgedeeld. In de bovenbouw hebben de kinderen de Sint geholpen met het maken van mooie surprises en sloten ze af met een heuze bingo!

Onderstaand een aantal foto's van deze gezellige feestweek. Er volgen er misschien nog meer.
De foto's van het Sinterklaasfeest 2014 worden aan het begin van het nieuwe schooljaar 2015-2016 verwijderd.
Wil je een bepaalde foto bewaren? Als je op de foto zelf staat klik je op de rechtermuisknop en dan op 'afbeelding opslaan als' of 'save as'.

Tot volgend jaar Sinterklaas!