Talentband

De Talentband komt 1 keer in de week samen om een uur samen nog meer muziek te maken. Op speciale gelegenheden, zoals groepspresentaties en de kerstviering, treedt de Talentband op.

De kinderen van de Talentband zitten in groep 5 t/m 8. Het zijn niet alleen enthousiaste, maar ook gemotiveerde kinderen, die graag meer willen leren over muziek. In de lessen gaan we dieper in op wat er tijdens de reguliere muzieklessen behandeld wordt. Daarnaast maken de kinderen kennis met keyboard en gitaar.

We zijn ook een keer met de Talentband op bezoek geweest bij het Conservatorium van Amsterdam. Dat is een muziekuniversiteit waar je kan studeren als je professioneel musicus wil worden. We kregen een solo concert van Lucas (saxofoon) en Ania (trompet)! Maar zij spelen ook allbei piano, en hebben laten zien wat een contrabas is. Het was erg leerzaam, gezellig en mooi!