Voorschool

Uw peuter is van harte welkom bij ons op de voorschool. U kunt uw kind in de ochtendgroep plaatsen (vier ochtenden van 8.30 - 11.30 uur) of in de middaggroep (vier middagen van 11.45 - 14.45 uur). Maak gerust een afspraak (graag na de lestijden): 020-6163379 of kom even langs voor een inschrijfformulier.

Ook kunt u uw kind -op afspraak- aanmelden via het centrale bureau van Stichting AKROS. Zij doen de administratie m.b.t. alle voorschool inschrijvingen. En weten dus ook of er plek is bij de voorschool de Roos in de ochtend- of middaggroep en vanaf welke startdatum.
Adres: Balboaplein 20 B-4
Mail: voorschool@akros-amsterdam.nl
Tel: 020 - 589 33 74
(telefonisch bereikbaar op: maandag, dinsdag of donderdag van 09.30 - 12.30 uur)

Klik hier voor meer algemene informatie over de voorschool en over het aanmelden.

Op de voorschool werken we met de educatieve methode Piramide, de thema's die aan bod komen, zijn afgestemd op de thema's van de groepen 1 en 2 van de basisschool. De peutergroepen bestaan uit maximaal 15 kinderen en per groep zijn er twee gediplomeerde leidsters. Voor uitgebreide info klikt u hier.

Via onderstaande links ziet u enkele foto's.

Klik hier voor foto's van ons schoolreisje naar het Amstelpark in juni 2013.