Werken bij de Roos

Wij zoeken voor het huidige schooljaar 17/18 een aantal tijdelijke nieuwe enthousiaste collega's:

• Invalleerkracht vanaf begin 2018 tot de zomervakantie voor onderbouw groep 1/2B (5 dagen p/w) (i.v.m. een vakantieverlof)
    Klik hier voor de vacature;
  • Twee invalleerkrachten vanaf begin 2018 tot de zomervakantie voor bovenbouw groep 6 (voor 3 dagen p/w) en groep 7 (voor 3 dagen p/w) (i.v.m. zwangerschapsverlof);
  • Vanaf januari 2018 zoeken we ook een leerkracht Nieuwkomers (voor 1 dag p/w).

Heb je vragen over deze vacatures bel of mail dan met onze directeur Gert Geertsma.

Ben je nu niet op zoek maar lijkt het je leuk om in de (verdere) toekomst bij OBS de Roos te komen werken als leerkracht? Je kan ook altijd een open sollicitatie sturen. Stuur dit naar onze directeur Gert Geertsma via: directeur@obs-deroos.nl.

Je kan ook solliciteren via de AWBR, ons schoolbestuur. Klik hier voor de vacaturepagina van de AWBR.