maandag 3 september 2018

Eerste schooldag na zomervakantie

Maandag 3 september 2018 worden alle kinderen weer op school verwacht. De deuren gaan open om 08:15 uur. Klik hier voor het vakantie-overzicht voor schooljaar 2018/2019.
Ook uitleg over de leerplichtregels rond de zomervakantie en het aanvragen van verlof kunt daar terugvinden.

zaterdag 21 juli 2018

Zomervakantie

Zaterdag 21 juli 2018 is de 1e dag van de zomervakantie. Alle leerlingen zijn vanaf 21 juli tot en met zondag 2 september 2018 vrij. Maandag 3 september 2018 worden alle kinderen weer op school verwacht.
De meeste teamleden zijn vanaf maandag 27 augustus weer telefonisch of per e-mail bereikbaar/aanwezig voor evt. vragen.

vrijdag 20 juli 2018

Alle groepen: Vrije middag

Vrijdagmiddag 20 juli hebben de leerkrachten een middag om op te ruimen en het schooljaar af te sluiten. Hierna begint dan de zomervakantie.
Alle kinderen van de basisschool zijn deze vrijdag 20 juli dus al vrij vanaf 12:00 uur.

donderdag 12 juli 2018

Alle groepen: Vrije dag

Donderdag 12 juli is er een studiedag voor de leerkrachten. We gaan met elkaar in gesprek over het nieuwe schooljaar en kijken terug op het huidige schooljaar. Alle kinderen zijn deze dag vrij.

woensdag 27 juni 2018

Open ochtend

Woensdag 27 juni 2018 is er vanaf 09:00 uur een open ochtend voor belangstellende ouders met kinderen tot 4 jaar die nog op zoek zijn naar een basisschool in de buurt. De rondleiding start rond 09:15 uur.
Kijk voor meer informatie ook eens bij de website van het ouderinitiatief.

vrijdag 25 mei 2018

Open ochtend

Vrijdag 25 mei 2018 is er vanaf 09:00 uur een open ochtend voor belangstellende ouders die op zoek zijn naar een basisschool in de buurt. We starten na een korte inloop meteen met een rondleiding.
Kijk voor meer informatie ook eens op de website van het ouderinitiatief.

maandag 21 mei 2018

Vrije dag: Pinkstermaandag

Maandag 21 mei, Pinkstermaandag, zijn alle kinderen vrij. De school is dan gesloten.
Klik hier voor een totaaloverzicht van alle vakanties en vrije dagen voor dit schooljaar.

zaterdag 28 april 2018

Meivakantie

Van zaterdag 28 april tot en met zondag 13 mei is het meivakantie. De kinderen zijn dan vrij. Klik hier voor een totaaloverzicht van alle vakanties van het huidige schooljaar.

vrijdag 27 april 2018

Koningsdag

Vrijdag 27 april is het de landelijke Koningsdag. OBS de Roos is daarom vandaag gesloten, alle kinderen zijn vrij.

woensdag 25 april 2018

Open ochtend

Woensdag 25 april 2018 is er vanaf 09:00 uur een open ochtend voor belangstellende ouders die op zoek zijn naar een basisschool in de buurt. We starten na een korte inloop meteen met een rondleiding.
Kijk voor meer informatie ook eens op de website van het ouderinitiatief.

vrijdag 13 april 2018

Koffie inloop met directeur

Vrijdag 13 april is er vanaf 08:30 uur in de ouderkamer een koffie inloop met de directeur, Gert Geertsma. Een handig moment om vragen te kunnen stellen over de nieuwe schoolplannen en het onderwijs op de school. Of om je suggesties rond bijvoorbeeld activiteiten voor school te delen. Of om gewoon even bij te praten...

dinsdag 3 april 2018

Alle groepen: vrije dag

Dinsdag 3 april hebben de leerkrachten een studiedag over ons sociaal emotionele programma Baas in Eigen Soap en over ons thematische IPC onderwijs. Alle kinderen zijn daarom vandaag vrij.

maandag 2 april 2018

Tweede paasdag

Vandaag, maandag 2 april, is het tweede paasdag en zijn alle kinderen vrij.

vrijdag 30 maart 2018

Alle groepen: Paas-/lenteontbijt

Vrijdag 30 maart eten alle kinderen om 08:30 uur een ontbijtje in de klas. Ze hoeven dus voor een keertje niet thuis te ontbijten. De school regelt met hulp van de ouderraad het ontbijt voor de kinderen. Wel het verzoek om eerder die week alvast een eigen beker, bord en bestek mee te geven.

donderdag 28 september 2017

Ouderkalender schooljaar 2017/2018

Ouders van De Roos kunnen de ouderkalender van schooljaar 2017/2018, naast hier via de website kalender, evt. ook inzien door in te loggen in het Parnassys ouderportaal. Klik hier voor de link naar het ouderportaal. En klik hier voor (alleen) het vakantieoverzicht. Ook in de App Parro staat een agenda.